Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (3.21 secunde)
Si cum turismul rural este la mare cautare, Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) isi prezinta oferta de Paste la preturi destul de variate, care sa acopere toate exigentele.
Un astfel de targ se desfasoara la Bucuresti in perioada 14-18 martie. Targul imobiliar national Timon lanseaza, in premiera, spun organizatorii, zece proiecte imobiliare din orase precum Bucuresti, Costinesti, Brasov sau Constanta. Cei 40 de participanti au venit cu o oferta bogata, dar si cu preturi pe masura.
Consiliul Judetean Gorj va participa la un târg de turism care se va desfasura la Teatrul National din Craiova. La el vor participa reprezentanti ai judetelor din zona Olteniei, precum si invitati din strainatate.
asa a aratat prima zi de tIMOn - Targul Imobiliar National, deschis in Piata Constitutiei intre 24 si 27 septembrie 2009. Mai mult de 70% dintre vizitatori s-au plans de lipsa posibilitatilor financiare si aproximativ acelasi procent s-a declarat dornic sa-si cumpere o casa in urmatorul an.
Jurnalul National informeaza: ... Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important:
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Monica Macovei, ministrul Justitiei, a refuzat sa-si trimita CV-ul pentru candidatura la functia de comisar european. Demnitarul isi motiveaza gestul prin faptul ca premierul Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa aiba o discutie cu ea pe aceasta tema.
- Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. Cum cadrele medicale au fost libere, oamenii nu au avut de ales si au facut cale intoarsa, desi multi dintre ei venisera de la zeci de kilometri.
Maitreyi nu e o iubita oarecare, e o iubita (pentru Allan) fara pereche, unica intr-o existenta. ... Allan nu este, fireste, la prima lui experienta amoroasa. ... Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal.
Mihai Milca) Departe de a constitui un utopic si ucronic sfarsit al istoriei, incheierea Razboiului Rece si implozia comunismului in Europa Centrala si de Est au consemnat doar un straniu si confuz interludiu, anuntand, la inceputul mileniului al III-lea reinventarea unei sui generis stari de beligeranta la scara globala.
Cele mai vechi legende despre cristalele magice ne duc la Atlantida. ... In practica medicala a multor culturi stravechi se regaseste purtarea la gat al amuletelor si talismanelor. ... In India circula singura legenda referitoare la craniile misterioase:
FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN. ... 7, o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
FARCAS) Sub influenta hipnozei culturale a viziunii occidentale contemporane asupra lumii, nu doar scepticii indaratnici, dar chiar si majoritatea oamenilor obisnuiti, cu o minima instruire stiintifica, vor fi tentati sa taxeze toate faptele pe care le-am prezentat ca argumente in favoarea prezentei hipercivilizatiilor:
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" s-a desfasurat, in perioada 13-14 iulie, Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au participat peste 100 de edili locali din cele mai mari orase ale tarii, alaturi de membrii conducerii AMR si ministri si secretari de stat din cadrul mai multor ministere.
Sedinta cu destul de mult scandal la Consiliul Local Mangalia, in cursul zilei de marti, 12 septembrie. Mai multi alesi locali, deranjati de niste "asa-zisi ziaristi", care au redactat o serie de articole considerate denigratoare, au decis sa protesteze impotriva respectivilor, prezenti la sedinta si a "surselor" acestora.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
google-analytics.com